Bakglatt logo Bakglatt logo

bakglatt.no

- stiftet 5. mars 2005 -

Årsmøte 2007

Sommerfest/årsmøte

Årsmøte ble avholdt som planlagt fredag 8. juni og over 20 glade medlemmer møtte opp. Samtlige forslag fra styret ble klappet inn uten kommentarer og alt er bare velstand i bakglatt.no.

Neste års bakglatt-tur ble presentert i form av en "Nøttequiz" - kreativt fremført via en filmsnutt. Kom en del forslag på hva løsningen kunne være, bla. Oberstdorf ??? Men vi reiser til VM i Skiskyting i Östersund i februar 2008 - dette ble meget positivt mottatt og påmelding ble gjort på stedet, de aller fleste meldte seg på.
De av våre medlemmer som ikke var på møtet kan melde seg på ved å henvende seg til styret. Det er også snakk om å få lagt ut en link til "Nøttequizen" slik at alle kan se hvordan dette ble presentert.

Vi spiste god grillmat - glimrende tilbredt av medl.nr 12, Trond Helgesen. Maten ble sponset av Coop Megabutikken i Amfisenteret i Moss - en stor takk til Coop Mega.

Årets bakglattmesterskap ble nesten en reprise av fjoråret - Morten Skagevang vant igjen (andre nappet i pokalen, Morten) denne gang med Sven Arne Sogn på en andre plass. Gratulerer igjen Morten!
Det bekymringsverdige er dog at ingen av medlemmene så ut til å prestere bedre i år enn i fjor - tross av ett år med forbredelse...